søndag den 1. maj 2011

Så er maj måned i gang...

1. maj og vi tager hul på en måned med masser af ting der skal gøres og og et stramt program.
I fredags var der afslutning i Ellas børnehave da det er blevet tid til at ungerne skal starte i SFO. Lidt vemodigt at det er slut med børnehavebørn.
Her i weekenden har vi i går holdt Ellas 6 års fødselsdag for pigerne fra børnehaven. Det gik supergodt og pigerne hyggede sig. Laura havde sin veninde Laura på besøg og de stod for det meste undeholdning af de små piger. De arrangerede lege, sminkede dem fine og lavede skattejagt, som Morten dog også havde været med inde over.
Så det meste af tiden sad mormor, morfar, Morten og jeg på terrassen og drak kaffe mens de store piger tog sig af fødselsdagsgæsterne. Sådan skal det være:o)
I dag har vi været i Virum og fejre Antons 12 års fødselsdag. Vi fik scones og lagkage og hyggede i haven, selvom det godt nok er blevet noget køligere i dag end vi har været vant til de seneste 14 dage.
I morgen er det så den store dag for Ella hvor hun skal starte i mini-SFO. Hun glæder sig og er spændt på det nye som skal ske. Jeg har taget en feriedag i morgen så hun får en kort dag til at starte på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar